EFOP-3.1.2-16-2016-00001 – A Kapocs-iskolahálózat partnerintézménye lettünk

A Bánhidai Jókai Mór Álatlános Iskola az EFOP-3.1.2-16-2016-00001 azonosító számú projekt keretein belül a KAPOCS-iskolahálózat partnerintézménye kritériumainak sikeresen megfelelt.

Az intézmény 2021. március 12-től a megadott feltételek fennállásáig jogosult a KAPOCS-partnerintézmény logójának használatára és a KAPOCS-partnerintézmény megnevezésre.

Kapocs-iskolahálózat partnerintézmény - logo

HAT-19-01-0539

A Határtalanul program keretében tanulmányi kiránduláson vehettünk részt Erdélyben, iskolánk hetedik osztályos tanulóival és a Kertvárosi Kölcsey iskola hetedikeseivel. A kirándulásról szóló fényképes beszámolónk az alábbi linkre kattintva olvasható.

A projekt megvalósulását támogatta:

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. – logo Miniszterelnökség – logo

NTP-SV-

Sikeresen pályázott iskolánk a Tehetségek kiválasztását segítő diáksport versenyek támogatása elnevezésű, NTP-SV- jelű pályázaton.

A projekt megvalósulását támogatta:

Emberi Erőforrások Minisztériuma logo

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő logo Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet logo Nemzeti Tehetség Program logo

NEMZ-TAB-

Iskolánk tanulói szlovákiai kiránduláson vehettek részt a NEMZ-TAB-15 jelű Nemzetiségi táborok támogatása pályázaton nyert összeg felhasználásával.

A projekt megvalósulását támogatta:

Emberi Erőforrások Minisztériuma logo
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő logo

TÁMOP-6.1.2.A-/1--0001

Intézményünk a TÁMOP-6.1.2.A-/1--0001 azonosítószámú pályázat elnyerésével a / tanévben részt vett a Teljes körű Iskolai Egészségfejlesztés (TIE) programban, ami az Országos Egészségfejlesztési Intézet Komplex intézményi mozgásprogramok és kapcsolódó egészségfejlesztési alprogramok megvalósítása az általános iskolákban, többcélú intézményekben valamint szabadidős közösségi mozgásprogramok és kapcsolódó egészségfejlesztési alprogramok megvalósítása az iskolán kívüli szereplők bevonásával című projektje.

A projekt megvalósulását támogatta:

Széchenyi 2020 logo

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ logo Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet logo

további információk

TÁMOP-3.3.14.A-/1

Iskolánk sikeresen vett részt az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett TÁMOP-3.3.14.A-/1  jelű Hazai és nemzetközi testvériskolai kapcsolatok kialakítása című pályázaton.

A projekt megvalósulását támogatta:

Széchenyi 2020 logo

további információk

TÁMOP-3.1.5

A Bánhidai Szlovák ÁMK sikeresen pályázott a TÁMOP-3.1.5 kódszámú Pedagógusképzések – a pedagógiai kultúra korszerűsítése, pedagógusok új szerepben című pályázaton.

A projekt megvalósulását támogatta:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség logo ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. logo